Wensdag met Inge de Bruijn

1 maart 2020

Inge de Bruijn: Via Stichting Pole Position kreeg ik het verzoek om de wens van Rosella te realiseren. Rosella heeft een verstandelijke beperking en haar wens was om een keer met mij te zwemmen. Er was alleen één maar: Ze wilde absoluut niet in het diepe bad zwemmen.
Mijn missie was om dat tóch voor elkaar te krijgen, haar mij te laten vertrouwen.
We begonnen in het recreatiebad en uiteindelijk…het grote bad.
En ohh YES, she did it!!! ??
Rosella, bedankt voor het memorabele moment en de onvergetelijke dag! En uiteraard het lieve personeel van het Inge de Bruijn zwembad Barendrecht ?

Heb jij een wens? Meld je dan aan!

    Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden

    Lees de Algemene Voorwaarden

    Akkoord betekent ook toestemming voor het tijdens het evenement maken en publiceren (onder andere op website, social media zoals Facebook, Linkedin en Instagram en vrije pers) van bijvoorbeeld foto’s en/of filmpjes waarop ik herkenbaar kan voorkomen, zoals bedoeld in art. 4 van de algemene voorwaarden.

    Terug naar nieuwsoverzicht