Gemakkelijk doneren? Dat kan!

Via onderstaande button kunt u direct via iDeal doneren. U kunt hierbij ook zelf het bedrag aanpassen. Alvast bedankt voor uw bijdrage.

Help ons mee wensen mogelijk te maken

Onze stichting ontvangt geen subsidie en is volledig afhankelijk van giften, donaties, legaten en sponsors. Wens- en heldendagen zijn kostbaar. Huur van locaties, eten en drinken voor de helden, vervoer en een leuk aandenken maken het niet goedkoop.

Ook maken we (zij het beperkt) kosten die niet rechtstreeks naar de helden gaan, maar wel noodzakelijk zijn. Denk daarbij bijvoorbeeld aan kosten voor onze website, promotiemateriaal en bank- en verzekeringskosten. Om deze overhead kosten zo laag mogelijk te houden huren wij geen kantoorruimte en geven wij onze vrijwilligers ook geen onkostenvergoeding (wel krijgen zij een presentje op de dag van de vrijwilliger).

Geef een wens of een Heldendag cadeau

De gemiddelde prijs van een wens ligt op €200,-. De gemiddelde prijs van een Heldendag op €1000

Dat bedrag kunt u aan ons overmaken op het bankrekeningnummer NL84SNSB0862787165 ten name van Stichting Pole Position. Mocht u eerst graag met ons in gesprek om eventuele vragen te stellen of om te horen wat u als tegenprestatie kunt verwachten als u een Heldendag of wens wilt sponsoren, neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Er zijn ook andere sponsormogelijkheden

Of u een particulier bent die ons prachtige werk wil ondersteunen, of een bedrijf of vereniging die ons op financieel of materieel vlak een stuk vooruit wil helpen: Elke gift is ons even lief. Dat kan een eenmalig bedrag zijn, een periodieke schenking, of de opbrengst van een activiteit met onze Stichting als goed doel. Ook zijn wij erg blij met de giften van organisaties en bedrijven die bijvoorbeeld hun jubileum vieren en in het kader daarvan aan ons denken. Elke donatie komt volledig ten goede aan het vervullen van wensen.

Ook bedrijven die een dienst aan kunnen bieden zijn van harte welkom. U kunt hierbij denken aan het bouwen en onderhouden van onze website, het sponsoren van een gezonde lunch tijdens de heldendagen of het ter beschikking stellen van een mooi aandenken voor de helden.

U kunt het bedrag storten op: NL84SNSB0862787165 ten name van Stichting Pole Position onder vermelding van uw naam en adres. Uw bijdrage is van harte welkom! Wij kunnen alle vormen van donatie en sponsoring goed gebruiken om de wensen en Heldendagen mogelijk te maken.