Wensdag Paul

Zaterdag 27 oktober jl. ging de wens van Paul in vervulling, het bijwonen van een karatewedstijd. De Karartebond (KNB) heeft 4 VIP kaarten beschikbaar gesteld voor de Open Nederlandse Kampioenschappen in Almere.

Na een warm welkom door Lonneke Meijer van de KBN kreeg Paul een karatepak en uitrusting uitgereikt door de importeur van Hayashi. Een prachtige gift waar Paul de rest van de dag trots in heeft gelopen.

Voor de VIP gasten was een ‘speciale tafel’ naast de wedstrijdvelden gezet. Een ereplaats waar allerlei officials, scheidsrechters en wedstijddeelnemers Paul kwamen begroeten. Het was dan ook een hartelijk ontvangst waar Paul van genoot.

Na het bekijken van enkele wedstijden was het de beurt aan Paul. Hij kreeg een individuele clinic van Alex Janssen, docent en instructeur van Budoschool Kai Sei. Alex heeft Paul in korte tijd een aantal grondbeginselen geleerd van Kata (schijngevechten). In de pauze mocht Paul het geleerde aan alle aanwezigen in het sportcomplex tonen. Met veel charme en concentratie heeft Paul zijn kunsten (met een beetje hulp van Alex) laten zien, waarna hij een daverend applaus kreeg. Uit handen van de officials kreeg Paul een welverdiende trofee.

Na de lunch heeft Paul gekeken naar het vervolg van de wedstijden.
Na deze prachtige dag is de kans groot dat Paul de overstap zal maken naar karate. Maar eerst de zwarte band halen met judo. Zet ém op Paul.

Lees verder!

Urban Pole Vault Series in het teken van Stichting Pole Position

8 september, Marktplein Wormerveer.

Vanaf 13,.00 uur gaan topatleten metershoog over het publiek vliegen in een prachtige wedstrijd polsstokhoogspringen in een bijzondere setting.

De wedstrijden zijn vrij toegankelijk.

Stichting Pole Position is als maatschappelijk partner verbonden aan deze wedstrijd.

Voor meer informatie; kijk op de site www.urbanpolevaultseries.nl