Wensdag ABN AMRO tennistoernooi

19 februari 2016

Sharon, Marleen en Stephan; de 3 helden wiens wens wij mochten vervullen tijdens het ABN AMRO tennistoernooi in Rotterdam.

Vanuit Hilversum en Deventer vertrokken onze 3 helden vroeg in de ochtend naar Ahoy waar hen een dag vol verrassingen stond te wachten. Allereerst was daar de grote tennisbal waar een handtekening op geplaatst kon worden door Robin Haase die (en dat wisten de helden op dat moment nog niet) een centrale rol zou gaan spelen in de dag. Als ambassadeur van de stichting zou Robin deze dag een hele bijzondere gaan maken en gelukkig kwamen we daar al snel achter. Robin had namelijk geregeld dat (nadat hij Viktor Troicki) had ingespeeld voor zijn kwartfinalewedstrijd) de helden met hem baan 2 op mochten om tegen hem en zijn coach te gaan tennissen.

Veel jaloerse en verbaasde blikken van andere toeschouwers toen de helden over de afzetting heen mochten om de baan op te gaan. Na een korte uitleg van Robin was het daarna tijd om te laten zien wat onze helden in huis hadden. Vol overgave werd er gespeeld met af en toe een mooie forehand waar Robin geen antwoord op had.

Na deze geweldige verrassing was het dan toch echt tijd voor de handtekeningen……………….nee, toch niet. Robin gaf aan dat hij eerst zijn training af zou gaan maken en daarna nog meer tijd voor onze helden zou maken inclusief handtekening.

Na een welverdiende lunch op naar centercourt waar een geweldige kwartfinalewedstrijd tussen Martin Klizan (de latere winnaar van het toernooi) en Roberto Bautista Agut werd gespeeld. En daar was Robin weer. Tussen onze helden in kwam hij ook naar de wedstrijd kijken en ondertussen ook uitleg geven en vragen beantwoorden over alles wat Stephan, Sharon en Marleen wilden weten. Nadat Robin ruim een uur bij de helden had gezeten, handtekeningen had gezet (..) en op de foto was gegaan, was het tijd om afscheid te nemen. De helden genoten zichtbaar, Robin ook.

Wat een mooie dag, wat waren we trots op het verloop van de dag en wat zijn we blij met zo’n geweldige ambassadeur!!

Op naar mooie volgende (tennis)wensen.

 


Terug naar nieuwsoverzicht