Robin Haase nieuwe ambassadeur Stichting Pole Position

12 november 2014

[dt_quote type=”blockquote” font_size=”big” animation=”none” background=”plain”]

Robin Haase, een van neerlands toptennissers, is de nieuwe ambassadeur van Stichting Pole Position. De stichting die het voor mensen met een verstandelijke beperking mogelijk maakt om de sportwedstrijd van hun dromen bij te wonen. Haase gaat zich belangeloos inzetten voor de stichting zodat nog meer mensen met een verstandelijke beperking het sportevenement van hun dromen kunnen zien, ervaren en beleven.
[/dt_quote]

Waarom kiest Haase voor Stichting Pole Position?

Haase: “Ik vind tennis het leukste dat er is. Ik geniet op elke training en tijdens elke wedstrijd. Sport, ongeacht welke, staat garant voor spanning, actie en emotie. Het is altijd weer genieten. Van de sfeer in het stadion, de spanning die langzaam stijgt en de ontlading na afloop. Voor iedereen is het een belevenis om een groot sportevenement van dichtbij mee te maken, maar voor mensen met een verstandelijke beperking vaak niet eenvoudig te realiseren. Dit kan zijn om veiligheids-, organisatorische of financiële redenen. Ik wil graag mijn bekendheid inzetten om mensen te attenderen op de Stichting Pole Position en het unieke werk dat de stichting verricht. Zij zorgen ervoor dat ook mensen met een verstandelijke beperking het sportevenement van hun dromen kunnen bijwonen.”

Samen bereik je meer dan alleen

“Samenwerking met topsporters en organisatoren van topsportevenementen is een van de manieren waarop stichting Pole Position haar doelstelling wil realiseren”, stelt voorzitter Wilco van Gelder. “Wij zijn dan ook supertrots en enorm blij om Robin Haase als nieuwe ambassadeur te mogen verwelkomen. Iemand met een groot netwerk en uitgesproken ambitie om meer te willen zijn dan alleen het-gezicht-van”.


Terug naar nieuwsoverzicht