De eerste Heldendag van 2021! Voetballen met Allard Lindhout en Kelly Zeeman

3 juni 2021

De eerste Heldendag van het jaar is een feit!

Het was lang wachten voordat we groen licht kregen van de overheid om de buitensport te hervatten. Maar wat waren we blij toen het besef kwam dat onze Voetbaldag op 30 mei plaats kon vinden! Geheel ”corona proof” ontvingen we twee voetbalverenigingen in het Olympisch Stadion in Amsterdam. 

De G-teamspelers (onze Helden!) van SV Overbos en IFJC genoten samen met hun begeleiders van een prachtige, sportieve dag. Alsof het nog niet beter kon, hadden we na weken van slecht weer de zon tevoorschijn gehaald; wat een cadeautje! 

Bij ontvangst van de Helden stond bekend scheidsrechter Allard Lindhout direct klaar om met hen aan de slag te gaan. Een ander deel van de groep begon met een warming up, gevolgd door Oranje Leeuwin Kelly Zeeman die het veld opkwam voor een clinic waar de Helden tips en trucs kregen om nóg meer uit hun geliefde sport te halen.

Na een lunchpauze waarbij iedereen een eigen tas vol lekkers kreeg, gingen onze vrijwilligers aan de slag met allerlei leuke spelletjes. Zoals de bal heen en weer spelen over een net, punten scoren met een doek in de goal en een snelheidsmeter om te kijken hoe hard onze Helden de bal kunnen schieten. 

 class=

Onze helden hebben genoten van deze topdag en we kunnen niet wachten tot volgend jaar om weer een geweldige voetbal Heldendag te verzorgen!


Terug naar nieuwsoverzicht