Collegetour

4 juli 2023
Wat een mooie en inspirerende avond is het geworden!! Onze collegetour over de toekomst van de gehandicaptensport leverde prachtige gesprekken en inspirerende ideeën op. Er zijn een flink aantal zaadjes geplant die hopelijk gaan leiden naar meer samenwerking om sport en bewegen voor mensen met een beperking (of uitdaging zoals het genoemd werd) nog beter toegankelijk te maken. Wij willen die handschoen in ieder geval op gaan pakken en gelukkig met ons ook de ander aanwezigen. De toekomst ziet er mooi(er) uit.
Dank aan onze gasten Lisa Westerveld, Rinus van der Schoof, Dennis Gerkes , Wendi Schutte en Dianne Vugts-Timmermans voor het plaatsnemen in het panel en jullie inspirerende, motiverende en positieve verhalen en inzichten.
En niet te vergeten Peter Heerschop die de avond presenteerde en dat deed met scherpe vragen en een vleugje humor; het was een feest om je als gastheer op het podium te hebben.
En natuurlijk dank alle lieve en behulpzame mensen van Hogeschool van Amsterdam – HvA (faculteit bewegen, sport en voeding) die hun auditorium ter beschikking hebben gesteld en alle kleine en grote problemen waar we tegenaan liepen op hebben gelost zodat het een onvergetelijke avond werd; jullie zijn toppers!
En last but certainly not least Recruit a Student die als hoofdsponsor mogelijk heeft gemaakt dat wij deze avond konden organiseren.
Op naar de volgende 10 jaar Pole Position. En laten we over een tijdje maar eens kijken of de zaadjes ontkiemt zijn!!
 width= width= width= width= width= width= width= width= width=

Terug naar nieuwsoverzicht