Club van 25 hoofdsponsor Stichting Pole Position

31 mei 2015

Club van 25 is met ingang van heden hoofdsponsor geworden van stichting Pole Position. Club van 25 is een groeiend zakelijk netwerk welke gericht is op de zakelijke groei van 25 unieke bedrijven in een regio.

Een Club van 25 bestaat uit een vaste groep van 25 niet-concurrerende leden, die opdrachten en omzet voor elkaar gaan genereren. De diversiteit aan beroepen maakt de Club sterk. Er heerst een uitnodigende en ontspannen sfeer. De leden koppelen individuele kwaliteiten met elkaar waardoor er een hoog rendement wordt behaald.

Begonnen in Zaandam is de club inmiddels uitgebreid met Clubs in onder andere Amsterdam, Maassluis, Purmerend, Heerhugowaard, Amersfoort en Utrecht.

Belangrijk element in  het hoofdsponsorschap is dat elke club jaarlijks 1 droom volledig financieel zal sponsoren. Door de groei van de Club van 25 en de opstart van nieuwe Clubs in verschillende regio’s  zullen daarmee ook het aantal gesponsorde dromen vanuit de Club van 25 toenemen.

Afgelopen week is de samenwerking officieel bekend gemaakt bij de Club van 25 in Zaandam en is ook het 1e fondsenwervende idee ontstaan.

Brenda van Dijk (Club van 25) en Wilco van Gelder (Stichting Pole Position)

Brenda van Dijk (Club van 25) en Wilco van Gelder (Stichting Pole Position)

 

 

 


Terug naar nieuwsoverzicht