Boksster Nouchka Fontijn ambassadrice

26 mei 2014

Boksster Nouchka Fontijn heeft zich als ambassadrice verbonden aan stichting Pole Position.

De 26-jarige Schiedamse, 4-voudig Nederlands kampioen, zilveren medaillewinnares op het EK en 2-voudig zilveren medaillewinnares op het EU kampioenschap, gaat zich inzetten om de stichting, die tot doel heeft om mensen met een verstandelijke handicap de sportwedstrijd van hun keuze bij te laten wonen, te ondersteunen.

‘Ik was erg blij verrast toen ik door stichting Pole Position werd benaderd, om een eventueel ambassadeurschap te bespreken. Ik was nog niet bekend met het doel en de opzet van de stichting, maar toen dit mij duidelijk werd, werd ik gelijk enthousiast. Heel mooi om verstandelijk gehandicapten een unieke dag te geven door het beleven van een groot sportevenement. Als afgestudeerd fysiotherapeute en topsportster, zie ik mijn 2 passies beide terug komen in de doelstellingen van de stichting. Ik kijk er naar uit ambassadrice van de stichting te worden, waarin ik hoop veel voor de stichting te betekenen en we een hoop dromen kunnen laten uitkomen.


Terug naar nieuwsoverzicht