1e Pole Position dag; wil jij met ons een fantastisch gevoel creëren?

3 juni 2015

Het lijkt nog erg ver weg, maar juni 2016 organiseren wij voor de 1e keer “Pole Position dag”. Op deze dag gaan wij de rollen omdraaien; wij nemen onze helden niet mee naar een topsporter, maar we laten de topsporters naar hun helden komen!

Op deze dag geven topsporters namelijk op een centrale sportlocatie een clinic aan mensen met een verstandelijke beperking. Op die manier willen wij de afstand tussen de topsporter en een grote groep van onze helden letterlijk en figuurlijk wegnemen door hen samen te laten sporten en met elkaar kennis te maken. Door dit te organiseren kunnen wij een grote groep mensen een mooie dag, maar zeker ook een mooie herinnering bezorgen waar zij nog lang op terug kunnen kijken en van kunnen genieten. Als wij zien hoeveel positieve impact een wensdag ook lang na de dag zelf nog heeft op onze helden dan kunnen wij met Pole Position dag een fantastisch gevoel neer gaan zetten waar nog heel lang en met heel veel genoegen op teruggekeken zal worden.

De dag moet onvergetelijk, groots, indrukwekkend, maar bovenal gezellig worden.We trekken daarom 1 heel jaar van voorbereiding uit voor deze dag.

Wil jij onderdeel uitmaken van het creëren van dit gevoel? Wij zoeken nog een lid voor het organisatiecomité. Vind je het leuk om de dag mede te organiseren en wil je je het komende jaar belangeloos inzetten voor Pole Position dag? Neem dan contact op via info@stichtingpoleposition.nl


Terug naar nieuwsoverzicht