Bestuur

Stichting Pole Position kent een simpele organisatiestructuur bestaande uit 2 lagen: het dagelijks bestuur en de vrijwilligers. Gezien de omvang van de stichting is deze eenvoudige structuur voldoende.

Het bestuur onderhoudt contacten met de vrijwilligers, organisatoren van sportevenementen en met (potentiële) sponsoren, is verantwoordelijk voor een verantwoord financieel beleid en legt verantwoording af over haar activiteiten.

Maandelijks vergadert het bestuur waarbij alle lopende zaken aan bod komen.

Dagelijks bestuur:

Wilco van Gelder, voorzitter

In 2013 heb ik de stichting opgericht omdat ik in aanraking kwam met een jongen met een beperking die niet zijn favoriete voetbalclub kon bezoeken. Vanuit mijn overtuiging dat iedereen toch minimaal 1x zijn favoriete sporter of sportclub moet kunnen bezoeken zijn we met inmiddels een prachtig team mensen dit voor veel van onze helden aan het realiseren.

In het dagelijks leven werk ik als teamleider in het OLVG.

Drs. Baldwin Stuvel penningmeester

In het dagelijks leven ben ik bezig met financieel advies geven. Aan particulieren en bedrijven. Complex en niet complex. Ik geef leiding aan 11 collega’s en ben naast bestuurslid bij Finenzo verbonden aan een heleboel ondernernemersnetwerkorganisaties. Daarnaast geef ik in de avonduren trainen bij de sport waar mijn 2 kinderen actief zijn. Ik vind dat iedereen die actief betrokken is in de samenleving iets moet kunnen betekenen voor een ander. Het initiatief moet je alleen aanspreken. Dit initiatief sprak en spreekt mij erg aan!

Elvira-Teunissen-Paaijs, secretaris

Een stichting die de sportwens van mensen met een verstandelijke beperking (de Helden) in vervulling laat gaan. Hoe mooi is dat en wie wil daar nou geen bijdrage aan leveren, hoe klein ook.

Mijn beroep is Virtueel Assistent. Hoe mooi is het wanneer ik met datgene waar ik goed in ben een fijne bijdrage kan leveren aan het vervullen van de wens van deze Helden. Ik hoefde hier dan ook geen moment over na te denken. Natuurlijk wil ik mijn steentje bijdragen.

We gaan er samen voor om zoveel mogelijk wensen in vervulling te laten gaan.

Drs. Tessa Nooij, lid

Saskia Mink, lid

Ik werk als zelfstandig ondernemer op het gebied van managementondersteuning en evenementenorganisatie.
Per 1 augustus 2018 ben ik officieel benoemd tot bestuurslid bij Stichting Pole Position en hierover ben ik heel enthousiast.
Binnen het bestuur houd ik me bezig met fondsenwerving en sponsoring.
Daarnaast zal ik – samen met mijn medebestuursleden – de individuele wensen van ‘onze helden’ in vervulling laten gaan en de sportevenementen organiseren.
Ik kijk er naar uit je te ontmoeten als ‘held’, begeleider, topsporter, ambassadeur, vrijwilliger of sponsor bij een van onze wensdagen of sportevenementen!

Graag willen wij benadrukken dat de bestuurders van Stichting Pole Position zich vrijwillig inzetten. Zij ontvangen geen beloning maar slechts een vergoeding voor kosten die zij aantoonbaar hebben gemaakt in het kader van hun bestuurstaak voor de stichting. Er wordt streng op toegezien dat deze kosten zo beperkt mogelijk blijven.