Bestuur

Stichting Pole Position kent een simpele organisatiestructuur bestaande uit 2 lagen: het dagelijks bestuur en de vrijwilligers. Gezien de omvang van de stichting is deze eenvoudige structuur voldoende.

Het bestuur onderhoudt contacten met de vrijwilligers, organisatoren van sportevenementen en met (potentiële) sponsoren, is verantwoordelijk voor een verantwoord financieel beleid en legt verantwoording af over haar activiteiten.

6x per jaar vergadert het bestuur waarbij alle lopende zaken aan bod komen.

Dagelijks bestuur:

Wilco van Gelder, voorzitter (onbezoldigd)

In 2013 heb ik de stichting opgericht omdat ik in aanraking kwam met een jongen met een beperking die niet zijn favoriete voetbalclub kon bezoeken. Vanuit mijn overtuiging dat iedereen toch minimaal 1x zijn favoriete sporter of sportclub moet kunnen bezoeken zijn we met inmiddels een prachtig team mensen dit voor veel van onze helden aan het realiseren.

Functie buiten Stichting: Operationeel leidinggevende kindergeneeskunde Isala kliniek Zwolle

Nevenfuncties: geen

 

Elvira-Teunissen-Paaijs, penningmeester (onbezoldigd)

Een stichting die de sportwens van mensen met een verstandelijke beperking (de Helden) in vervulling laat gaan. Hoe mooi is dat en wie wil daar nou geen bijdrage aan leveren, hoe klein ook.

Mijn beroep is Virtueel Assistent. Hoe mooi is het wanneer ik met datgene waar ik goed in ben een fijne bijdrage kan leveren aan het vervullen van de wens van deze Helden. Ik hoefde hier dan ook geen moment over na te denken. Natuurlijk wil ik mijn steentje bijdragen.

We gaan er samen voor om zoveel mogelijk wensen in vervulling te laten gaan.

Functie buiten Stichting: Eigenaar / Virtual Assistent bij Elvirtual.nl

Nevenfuncties: Geen

Drs. Tessa Nooij, secreataris (onbezoldigd)

Al een aantal jaar ben ik met veel plezier betrokken bij stichting ‘ Pole Position’. Eerst als vrijwilliger en later als bestuurslid.

Ik heb de oprichter van de stichting via een collega ontmoet en toen ik hem hoorde spreken over het doel van zijn stichting was ik meteen enthousiast. Ik heb van kleins af aan al een warm hart voor mensen met een verstandelijke beperking en ook getwijfeld om arts verstandelijk gehandicapten te worden, uiteindelijk is het specialist ouderengeneeskunde geworden, maar in combinatie met dit vrijwilligerswerk is het een mooie combinatie!

Ik heb al veel mooie wensen (zelfs naar F.C. Barcelona!) mogen vervullen en hoop hier nog  velen aan toe te voegen!

Functie buiten Stichting: Specialist Ouderengeneeskunde bij AmsterdamCares

Nevenfuncties: Geen

 

Linda Koning, lid (onbezoldigd)

Ik ben na mijn stage bij de stichting verbonden gebleven als wensvervuller en later als bestuurslid. Ik zet me met ontzettend veel plezier in voor de helden, omdat ik zo veel energie en voldoening haal uit het bezorgen van onvergetelijke wens- en heldendagen.

Functie buiten Stichting: Student Sport, Management en Ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam

Nevenfuncties: Geen

 

 

 

 

 

Graag willen wij benadrukken dat de bestuurders van Stichting Pole Position zich vrijwillig inzetten. Zij ontvangen geen beloning maar slechts een vergoeding voor kosten die zij aantoonbaar hebben gemaakt in het kader van hun bestuurstaak voor de stichting. Er wordt streng op toegezien dat deze kosten zo beperkt mogelijk blijven.